Tutoriale

Ghid rapid de instalare

Dispozitive de tip ANDROID si IOS

Dispozitivele de tip Android & IOS sunt usor de setat si poti fi gata sa vizionezi canalele noastre tv in doar cateva minute. Mai intai trebuie sa stii ce dispozitiv folosesti si pe care vrei sa fie instalat abonamentul tau. Daca este un tv sau orice alt tip de dipozitiv ANDROID, atunci foloseste Google Play sa descarci aplicatia pe care o doresti sau daca este un dispozitiv IOS atunci vei folosi Apple Store.

Pentru Android, este o gama foarte larga de selectie a aplicatiilor in Google Play, insa pentru dispozitivele IOS aceasta este mai limitata. Totusi aici este aplicatia NET IPTV PRO pe care noi o recomandam ptr IOS.

Pentru absolut TOATE dispozitivele ANDROID recomandam aplicatia noastra LunaTvHDRO ce poate fi descarcata si folosita absolut GRATIS (apasa butonul de mai jos) sau din Google Play din meniul TV-lui tau daca este ANDROID

aplicatia LunaTvHDRO

PC-uri, Laptop-uri si nu numai…

Pentru a putea viziona canalele noastre tv pe PC-uri si/sau laptop-uri, care functioneaza pe un sistem de operare WINDOWS sau pe XBOX-ul tau, atunci va trebui sa descarci si sa instalezi aplicatia DuplexPlay direct de la Microsoft (apasa pe butonul de mai jos) sau copie linkul urmator in browserul tau si instaleaza aplicatia in functie de dispozitivul tau. https://www.duplexplay.com/Instalation.html

Odata ce aceasta este instalata, cand o deschizi prima data iti va aparea Device ID si Device Key. Aceste date vor trebui trimise catre noi atunci cand completezi cererea ptr test sau abonament.

Aceasta aplicatie care este foarte buna si recomandata de ROMIPTV,este gratuita pentru 7 zile iar apoi va trebui sa achiti $1.99/an ca aceasta sa functioneze in continuare(detalii in cadrul aplicatiei pe dispozitivul tau). Aplicatia poate fi descarcata si instalata si pe tv-le smart via DOWNLOADER (scrie in Downloader browser DuplexPlay)

DUPLEX PLAY functioneaza si poate fi instalat pe:
TV-uri LG, SAMSUNG sau ANDROID TV (e.g SONY), dispozitive mobile Android, Amazon Fire TV sau Fire Stick, Windows sau XBOX

IMPORTANT !!!
* ROMIPTV nu va activa nici un abonament sau test pentru clientii noi care folosesc computere cu diferite playere (e.g VLC, Perfect Player etc). Acestea se vor activa doar pentru DuplexPlay.
** Nu solicita lista de canale sau un link m3u pentru ca acestea nu vor fi trimise.
*** Clientii existenti care au abonamentele actuale pe VLC sau alte playere sunt RUGATI sa treaca cat mai repede posibil la DuplePlay.

aplicatia DUPLEX PLAY pentru WINDOWS

Ne-am gandit sa venim in sprijinul clientilor nostri, cu cateva tutoriale folositoare care speram sa-i ajute la instalarea si folosirea unor dispozitive de tip MAG (254, 256, 322…) a celor mai uzuale aplicatii, precum si modalitati de a viziona canalele tv pe laptop,PC sau tablete, telefoane…  etc. Acestea sunt utile celor care sunt incepatori sau care au ceva probleme cu instalarea/setarea dispozitivelor/aplicatiilor

DUPLEX PLAY pentru LG si SAMSUNG

In acest tutorial poti vedea cum se instaleaza aplicatia pe tv-ri LG (part1) si SAMSUNG (part 2) Aceasta aplicatie poate fi folosita pe orice smart TV dar in special pe PC-uri/laptop-uri. Mai poate fi folosita pe Fire Sticks, dispozitive mobile Android, Xbox sau tv-uri android.

DUPLEX PLAY PC si Laptop

In acest tutorial poti vedea cum se instaleaza aplicatia un pc sau laptop. Aceasta aplicatie poate fi folosita pe orice smart TV dar in special pe PC-uri/laptop-uri. Mai poate fi folosita pe Fire Sticks, dispozitive mobile Android, Xbox sau tv-uri android.

Aplicatia Smart IPTV

Una dintre cele mai usuale aplicatii ptr serviciile iptv. In caz ca ti-a disparut aplicatia de pe tv (in special Samsung) sau daca nu o gasesti in magazinul de aplicatii, aici este un tutorial care te invata cum s-o instalezi de pe un USB Stick.

Aplicatia NET IPTV

Aplicatie asemanatoare cu app SMART IPTV. Recomandam si aceasta aplicatie care este foarte buna  in caz ca nu ai o alta optiune. Aplictia are o perioada gratis de 7 zile dupa care trebuie achitata doar odata ca aceasta sa functioneze “pe viata”.

Aplicatia Smart STB

Aceasta este o alta aplicatie  foarte usuala care poate fi folosita ca un MAG si foarte asemanatoare cu aplicatia SMART STB. Spre deosebire de aceasta, STB EMU are si o varianta gratis

Aplicatia STB – Emu

Aceasta este o alta aplicatie  foarte usuala care poate fi folosita ca un MAG si foarte asemanatoare cu aplicatia SMART STB. Spre deosebire de aceasta, STB EMU are si o varianta gratis

Dispozitive de tip MAG

Acest tip de dispozitive este recomandat pentru orice tip de tv dar in special este recomandat celor care nu au un tv “smart”. Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale unui dispozitiv MAG 322.

Aplicatia GSE Smart pentru APPL TV

Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale aplicatiei GSE Smart IPTV  (variata gratis) care este cel mai des folosita de clientii nostri pentru APPLE TV sau alte dispozitive de la Apple (iPhone, Ipad)

Aplicatia OTT PLAYER

Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale playerului gratuit OTT player ce poate fi gasit si instalat pe televizoarele “smart”.

PLAYER-ul KODI

Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale playerului gratuit Kodi ce poate fi instalat pe multe dispozitive inclusiv PC-uri.

Aplicatia SSIPTV

Aceasta aplicatie gratuita si foarte usuala poate fi gasita pe tv-le Samasung si LG (si nu numai…). Aici gasesti setarile aplicatiei si modul de instalare.

Aplicatia IPTV Extreme

Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale aplicatiei IPTV Extreme (gratuita)

Înapoi