Intrebari & raspunsuri

Gasesti aici raspunsul la intrebarile cel mai des adresate…

Clientii nostri, intreaba destul de des despre ce este IPTV, cum functioneaza, dispozitive necesare vizualizarii cananlelor tv, tipuri de abonamente, preturi si multe altele…. Mai jos sunt citeve din raspunsurile noastre la cele mai usuale intrebari. Daca intrebarea / raspunsul tau asteptat nu este aici, atunci nu ezita sa ne intrebi aici iar noi vom raspunde in cel mai scurt timp posibil si apoi vom adauga intrebarea/raspunsul tau in lista.

Se poate schimba un abonament in curs?

La cererea clientului, ROMIPTV poate modifica un abonament la o valoare mai mare si cu mai multe dispozitive fata de abonamentul achizitionat initial, doar dupa ce in prealabil clientul a fost informat si a aprobat schimbarile si tarifele noului abonament. Pentru fiecare schimbare de abonament, ROMIPTV va percepe o suma de £7 ptr schimbarea de abonament) plus diferenta de pret intre abonamentul initial achizitionat si cel nou care se doreste a fi activat. Abonamentele cu mai multe dispozitive vor fi activate imediat, cel putin ptr un dispozitiv. urmand ca toate celelalte dispozitive sa fie activate in max 24 de ore iar ROMIPTV va trimite confirmarea de activare a acestora pe email. Vezi si T&C de pe website

De cite ori pot beneficia de test gratuit?

RomIptv acorda un Test Gratuit 6 ore fiecarui potential client care-l solicita DOAR O SINGURA DATA. ROMIPTV mai ofera Test pentru 12 si 24 de ore insa acestea se platesc si pot fi comandate oridecate ori se doreste. Testul se va acorda fiecarui client doar daca acesta a selectat un tip de Test, completat si trimis formularul (si platit dupa caz) de pe website-ul RomIptv.

In momentul in care se solicita al 2-lea test (Gratuit pentru 6 ore), indiferent cand, sistemul nostru va detecta automat daca s-a mai acordat un test gratuit pentru acelasi IP,persoana, email etc…

Ce se intampla daca linkul m3u primit este folosit pe doua sau mai multe dispozitive/aplicatii?

A NU SE FOLOSI PE DOUA SAU MAI MULTE APARATE/APLICATII, daca nu ai achizitionat un abonament pentru mai multe dispozitive, deoarece testul gratuit si/sau abonamentul, se va bloca instant pe server si nu vei mai putea fi reactivat.(se va debloca doar odata). Se poate folosi pe mai multe dispozitive doar daca ai achizitionat un abonament pentru 2,3,4,5 dispozitive. La fel si cu testul de proba. De asemeni daca ai un link pentru mai multe dispozitive, NU-L FOLOSI IN LOCATII DIFERITE – se va bloca!

Daca am VPN instalat, serviciile ROMIPTV vor functiona?

RomIptv RECOMANDA ca in perioada in care clientul beneficiaza de serviciile RomIptv (Test gratuit sau Abonament), sa aiba instalat un VPN cu IP-ul setat pe alta tara decat cea in care se afla in acel moment. ROMIPTV recomanda un VPN cu care sa fii in siguranta, care are rapiditate, functioneaza pe aproape toate platformele existente si este conceput in mod special si pentru IPTV, Acest VPN este creeat si vandut de o firma din Romania cu care noi nu suntem afiliati dar ii recomandam deoarece stim sigur ca functioneaza foarte bine pentru serviciile noastre si nu numai

Noi nu garantam corecta functionare a serviciilor noastre atunci cind clientul NU are un VPN instalat (in special in UK) deoarece, ISP-rii din tara respectiva, pot bloca accesul iar noi nu vom putea face absolut nimic.

Ce se intampla si cum urmaresc canalele tv dupa ce am achizitionat un abonament?

Odata ce ai achizitionat un pachet sau un test, vei primi in cel mai scurt timp un email de la noi cu toate instructiunile necesare, pentru a nu avea neplaceri cu instalarea si vizionarea canalelor. De obicei noi activam abonamentul pentru aplicatiile Smart IPTV, Smart STB precum si pentru dispozitivele MAG. Pentru celelalte dispozitive iti vom trimite detalii pe email, referitor la activarea abonamentului pe dispozitivul tau

Ce este IPTV

Televiziunea prin protocolul de internet (IPTV) este un sistem prin care serviciile de televiziune sunt livrate printr-o retea care schimba pachete de date – Internetul – si asigura o calitate superioara a sunetului si a imaginii comparind cu antenele pentru satelit. A nu se confunda cu televizunea online! Serviciul IPTV este livrat clienilor prin conexiune de banda larga cu un Set Top Box (STB) sau prin intermediul unei aplicatii gen Smart IPTV de pe televizoarele smart. Serviciile furnizate sunt accesate direct pe ecranul televizorului.

Am internet, cum pot viziona canalele tv preferate?

Faptul ca aveti internet totul este perfect dar nu-i de ajuns: va mai trebuie un Smart TV (Samsung, LG, Sony sau care o mai fi) pe care se gaseste aplicatia SMART IPTV, SS IPTV, Smart STB sau OTT Player. Descarca si instaleaza una din aplicatii de pe/si pe TV iar apoi ia legatura pentru un Test Gratui 24 de ore sau pentru un Abonament IPTV si noi te vom indruma.Daca nu ai un smart TV atunci vei avea nevoie de un decodor MAG care este foarte recomandat in ambele situatii.Toate programele noastre pot fi vizionate foarte bine cu aceiasi calitate a imaginii ca si pe TV si pe VLC in computerul/laptop-ul/IPAD-ul sau tableta ta.

Ce dispozitive ar fi compatibile si ce recomanda RomIptv?

Noi recomandam de pe tv-rile “smart” una din aplicatiile Smart IPTV, SSIPTV, Smart STB, OTT Player. Mai recomandam ca dispozitive auxiliare care se pot atasa la un tv, Set Top Box (STB) – dispozitive de tip MAG, Amazon Fire Stick, Apple TV, Androd. Pentru Ipad-uri/Tablete/telefoane mobile, aplicatia GSE Smart Pro sau playere ca VLC, Perfect Player sau Kodi pentru cei care vor sa vizualizeze pe computer. In general cam orice dispozitiv existent pe piata…
Televizoarele compatibile pe care se gasesc aplicatiile de mai sus, sint Samsung, LG, Sony, Sharp dar se pare ca mai nou sunt si alte marci.
ATENTIE!!! Chiar daca televizoarele SMART de ultima generatie sint performante si doresti sa vizionezi programele preferate direct pe o aplicatia fara un alt aparat intermediar de tip MAG, noi recomandam o conectie la internet de tip LAN (prin cablu) si nu WIFI a televizorului.

Sa zicem ca voi achizitiona un abonament, voi mai avea nevoie de antena parabolica?

MAG este un dispozitiv care se conecteaza prin cablu la internet si apoi printr-un cablu HDMI la TV. Folosind acest dispozitiv care este si HD sau 4K mai nou, veti avea garantia ca imaginea si sunetul dvs sunt la calitatea dorita iar conectia este stabila.
Orice model de MAG este necesar in special atunci cind nu aveti un TV de tip “SMART” dar este foarte recomandat si in cazul unui SMART TV.

Ce se recomanda, conexiune WIFI (fara cablu) sau LAN (prin cablu)?

Pentru canale tv IPTV, cel mai recomandat este conexiunea prin cablu (LAN). Desigur functioneaza si prin conexiunea WIFI dar existia riscul ca imaginea si calitatea primita sa nu fie cea dorita de dvs deoarece exista o multitudine de factori care pot influienta imaginea si calitatea primita.
ANTENTIE!!! Pentru orice problema de calitate a imaginii, intreruperi sau chiar nefunctionarea canalelor printr-o conexiune WIFI, ROMIPTV nu este responsabil dar va incerca pe cit posibil sa-si ajute clientii.

Pe cite dispozitive se poate viziona testul gratuit sau un abonament achizitionat?

Atat un abonament achizitionat cit si un test pe care noi il oferim, pot fi vizionate de la un dispozitiv pina la cinci maxim, pe orice dispozitiv pe care noi putem furniza serviciile noastre. (smart tv, MAG, laptop/tableta, Kodi, Android etc). In functie de abonamentul ales, puteti viziona programele romanesti pe un dispozitiv sau maxim cinci. In legatura cu testul gratuit…puteti viziona canalele tv pe mai multe dispozitive dar fiti sigur ca selectati test gratuit pentru 2/3 sau 4/5 dispozitive si ne furnizati toate detaliile

Cum se foloseste un abonament pe mai multe dispozitive?

Acest tip de abonament poate fi instalat si vizionat pe mai multe dispozitive, simultan sau separat (min. 2 si max. 5 dispozitive). Functioneaza perfect si fara probleme, doar daca toate dispozitivele pe care se doreste instalarea, sunt conectate la acelasi furnizor de internet (ISP) din locatia in care va aflati. (acasa, la serviciu etc).

* Nu functioneaza in locatii diferite sau pe dispozitive mobile folosind 4G daca toate aceste dispozitive, nu sunt conectate la acelasi ISP.

Ce sa fac daca aplicatia Smart IPTV,Smart STB sau NETIPTV nu mai functioneaza dupa perioada de 7 zile?

Daca aplicatia/aplicatiile au iesit din perioada gratuita de functionare (7 zile) atunci va trebui sa intrati pe site-ul aplicatiilor Smart IPTVSmart STB , NETIPTV sau care o mai fi, ori de pe tv-ul dvs unde ar trebui sa faceti o plata (one off payment) pentru ca aceasta aplicatie sa functioneze “pe viata” si pentru a putea viziona canale noastre tv in continuare

Ce se intampla daca am achizitionat un abonament sau am un test gratuit care nu functioneaza?

Desigur noi activam pachetele noastre pe dispozitivele dvs si suntem responsabili pentru ceea ce activam. De obicei nu sint probleme din partea noastra dar daca sunt (ca nimeni nu-i perfect), incercam sa le rezolvam imediat si reusim. Dar, de cele mai multe ori problema este la client…de cele mai multe ori este viteza internetului sau legaturile wifi. Asa ca va recomandam sa va verificati internetul (conectia si viteza) inainte de a va activa un pachet pentru a evita eventualele neplaceri de dupa. Atita vreme cit totul a functionat bine pe timpul testului de proba gratuit, noi nu vedem de ce nu ar functiona corect si dupa…

Înapoi