iptv
Fără categorie

Despre iptv

iptv

Ce este IPTV ?

Televiziunea prin protocolul de internet (IPTV) devine tot mai cunoscuta si mai accesibila, odata cu cresterea numarului de utilizatori care doresc sa urmareasca programe TV cu o calitate superioara a sunetului si a imaginii comparind cu antenele pentru satelit.

Serviciul IPTV este livrat clienilor doar prin internet oriunde in lume si nu poate fi confundat cu tv online! 

Cateva conditii minime trebuie indeplinite pentru o buna functionare a serviciului de iptv (cum ar fi viteza internetului si tipul de conectie la internet)

Aplicatii si dispozitive frecvent folosite

Aplicatia Smart IPTV

Aceasta aplicatie poate fi gasita pe televizoarele Smart TV Samsung si LG sau si pe dispozitive ca Amazon Fire Stick… Aplicatia este gratuita pe TV timp de 7 zile din primul moment de utilizare, dupa care se achita doar odata o suma fixa pe website-ul companiei fondatoare pentru o functionare permanenta.

Aplicatia Smart STB

Aceasta aplicatie poate fi folosita la fel de bine ca si Smart IPTV si poate fi gasita pe televizoarele Smart TV Samsung si LG sau si pe dispozitive ca Amazon Fire Stick…. Functioneaza perfect si poate fi instalata din meniul aplicatiilor de pe televizoarele smart. Ca si cealalta aplicatie are o perioada gratis de 7 zile.

Dispozitive de tip MAG

MAG Set Top-Box sau STB este un dispozitiv care poate fi atasat TV-lui cu o mufa HDMI indiferent daca detii/sau nu, un tv smart.  Aceste STB-uri le poti achizitiona de pe internet daca nu detii unul deja. Au acelasi meniu ca si aplicatia Smart STB sau STB EMU

Alte postari

Înapoi