Vrei sa devii reseller?


Daca doresti sa devii resellerul nostru si sa ai propriul tau business atunci va trebui sa ne contactezi pe email completind formularul pentru reseller, dupa care vom pastra legatura pe email unde vei primi si toate informatiile necesare.

Ca sa ai succes si sa ai un cisting garantat va trebui sa fii putin implicat in afacere, sa ai vreo citeva ore libere pe zi facand o investitie minima.

 

 

 

Acum poti avea propria ta afacere !!!

poti deveni distribuitor/reseller la ROMIPTV pentru canale tv romanesti si straine IPTV care au o calitate a imaginii SD, HD, FHD, 2K sau chiar 4K


Daca vrei sa devii Reseller de canale TV romanesti sau/si canale TV internationale prin IPTV, este foarte simplu. Completeaza formularul pentru reseller si noi o sa-ti trimitem toate detaliile necesare pentru a deveni un revanzator de IPTV. 

Noi iti vom pune  la dispoziție întreaga noastră platformă! Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice în domeniu, ai acces la propriul panou de control de unde îți adaugi proprii clienți, generezi liniile de streaming, vizualizezi creditul disponibil, etc.

Nu ai un preț impus, așadar prețul abonamentului îl stabilești chiar tu! Profită acum de oferta noastră pentru distribuitori și începe să faci bani cu noi!