Pe toata perioada in care beneficiezi de serviciile noastre, RECOMANDAM folosirea unui  VPN pentru a evita eventualele blocaje din partea furnizorilor de internet (in special in UK)

Ce este serviciul IPTV…

si in linii mari, cum functioneaza ?


Televiziunea prin protocolul de internet (IPTV) devine tot mai cunoscuta si mai accesibil, odat cu creterea numrului de utilizatori care doresc sa urmareasca canale TV cu o calitate superioara a sunetului si a imaginii comparind cu antenele pentru satelit. 

Deasemeni utilizatorii acestui tip de TV, au posibilitatea ca prin serviciile noastre de IPTV sa urmareasca nu doar canalele romanesti ci si multe alte canale TV din alte parti ale lumii.

A nu se confunda cu televizunea online! Serviciul IPTV este livrat clienilor prin internet, cu o conexiune de band larg, cu ajutorul unor dispozitive ca Set Top Box (STB) sau prin intermediul aplicatiilor de pe smart TV-uri ca Smart IPTV, SS IPTV, OTT player sau Smart STB. Serviciile furnizate sunt accesate direct pe ecranul televizorului, i nu al unui monitor conectat la un computer.

Aplicatia Smart IPTV de pe televizor…


Aceasta aplicatie poate fi gasita pe televizoarele Smart TV Samsung si LG sau si pe dispozitive ca Amazon Fire Stick… Aplicatia este gratuita pe TV timp de 7 zile din primul moment de utilizare, dupa care se achita doar odata o suma de 5 euro pe website-ul companiei fondatoare pentru o functionare permanenta. Detaliile apar pe televizor.

       Se instaleaza din meniul televizorului si apoi se acceseaza. In momentul cind s-a deschis aplicatia, undeva in partea dreapta va aprea o serie mai lunga de genul MAC 00:A1:2B:c3:4d:E5 si care va trebui sa ne-o trimiteti in momentul in care veti dori un test gratuit sau in momentul cind doriti sa achiztionati un abonament IPTV pentru aceasta aplicatie pe TV.

Aplicatia Smart STB de pe televizor…


Aceasta aplicatie poate fi folosita la fel de bine ca si Smart IPTV. Functioneaza perfect si poate fi instalata din meniul aplicatiilor de pe televizoarele Samsung.

Recomandam  Smart STB  sa fie folosita daca nu aveti sau s-a pierdut aplicatia Smart IPTV de pe TV sau nu este disponibila. In tari (ca Italia) aplicatia Smart IPTV nu mai poate fi instalata si in cazul acesta aplicatia Smart STB ar fi varianta perfecta.

Aplicatia Smart STB are exact acelasi meniu ca un dispozitiv de tip MAG si este foarte usor de folosit. La fel ca si Smart IPTV, are o perioada gratis de testare de 7 zile dupa care trebuie platita o suma pe website-ul firmei ptr o functionare continua. La fel ca si la aplicatia Smart IPTV va trebui sa ne trimiteti codul MAC (cel Virtual) care apare pe ecran.

Dispozitivele de tip MAG (sau STB)


MAG Set Top-Box sau STB reprezint un dispozitiv prin care semnalul transmis de furnizorul serviciilor IPTV, este afiat pe ecranul televizorului. ROMIPTV vine in intimpinarea clientilor sai cu canale de televiziune care datorita STB pot fi vizualizate la o calitate superioara in HD, FHD dar si in calitatea standard SD. Aceste STB-uri le puteti achizitiona de pe internet sau le puteti deja detine. Important este sa fie setate corect, conectate la TV prin intermediul unui cablu HDMI si conectate la internet in modul LAN (adica prin cablu). 

     La fel ca si la aplicatia Smart IPTV va trebui sa ne trimiteti codul MAC care este trecut pe aparat, atunci veti dori un test de proba sau in momentul cind doriti sa cumparati un abonament IPTV pentru MAG