tutoriale aplicatii iptv
Fără categorie

Tutoriale

Ne-am gandit sa venim in sprijinul clientilor nostri, cu cateva tutoriale folositoare care speram sa-i ajute la instalarea si folosirea unor dispozitive de tip MAG (254, 256, 322…), a celor mai uzuale aplicatii, precum si modalitati de a viziona canalele tv pe laptop,PC sau tablete, telefoane…  etc. Acestea sunt utile celor care sunt incepatori sau care au ceva probleme cu instalarea/setarea dispozitivelor/aplicatiilor

VLC PLAYER

Acest player poate fi folosit cu succes pe orice dispozitiv TV dar in special pe PC-uri sau chiar pe Fire Sticks. In acest tutorial poti vedea cum se poate adauga lista m3u dupa ce o vei primi de la noi

PERFECT PLAYER

Pentru a folosi  un player bun pe PC sau TV, aici poti vedea care sunt setarile ptr IPTV dupa ce ai descarcat  si instalat player-ul.

Aplicatia Smart IPTV

Una dintre cele mai usuale aplicatii ptr serviciile iptv. In caz ca ti-a disparut aplicatia de pe tv (in special Samsung) sau daca nu o gasesti in magazinul de aplicatii, aici este un tutorial care te invata cum s-o instalezi de pe un USB Stick.

Aplicatia NET IPTV

Aplicatie asemanatoare cu app SMART IPTV. Recomandam si aceasta aplicatie care este foarte buna  in caz ca nu ai o alta optiune. Aplictia are o perioada gratis de 7 zile dupa care trebuie achitata doar odata ca aceasta sa functioneze “pe viata”.

Aplicatia Smart STB

Aceasta este o alta aplicatie  foarte usuala care poate fi folosita ca un MAG si foarte asemanatoare cu aplicatia SMART STB. Spre deosebire de aceasta, STB EMU are si o varianta gratis

Aplicatia STB – Emu

Aceasta este o alta aplicatie  foarte usuala care poate fi folosita ca un MAG si foarte asemanatoare cu aplicatia SMART STB. Spre deosebire de aceasta, STB EMU are si o varianta gratis

Dispozitive de tip MAG

Acest tip de dispozitive este recomandat pentru orice tip de tv dar in special este recomandat celor care nu au un tv “smart”. Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale unui dispozitiv MAG 322.

Aplicatia GSE Smart pentru APPL TV

Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale aplicatiei GSE Smart IPTV  (variata gratis) care este cel mai des folosita de clientii nostri pentru APPLE TV sau alte dispozitive de la Apple (iPhone, Ipad)

Aplicatia OTT PLAYER

Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale playerului gratuit OTT player ce poate fi gasit si instalat pe televizoarele “smart”.

PLAYER-ul KODI

Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale playerului gratuit Kodi ce poate fi instalat pe multe dispozitive inclusiv PC-uri.

Aplicatia SSIPTV

Aceasta aplicatie gratuita si foarte usuala poate fi gasita pe tv-le Samasung si LG (si nu numai…). Aici gasesti setarile aplicatiei si modul de instalare.

Aplicatia IPTV Extreme

Aici poti gasi un tutorial pentru setarile corecte ale aplicatiei IPTV Extreme (gratuita)

Alte postari

Înapoi